Blog

  • Frisør Uppercut Pures guide til at få glatte ben
  • Skrevet af
    Vivi Lykke

Frisør Uppercut Pures guide til at få glatte ben

Ønsker du at have de lækreste ben på stranden?

Så er det nu du skal i gang, hvis du skal have benene klar til sydens sol eller bare vil vise stængerne frem i det danske sommervejr.

Glatte ben

Fordele ved tørbørstning

Tørbørstning er godt for mange ting, og er en nem og hurtig måde at ”sætte gang i kroppen” på.

Hvis du starter hver morgen med at tørbørste din hud inden badet, vil du opleve rigtig mange fordele. 

Udrensning af kroppen

Huden er kroppens største organ og ved at tørbørste kroppen, sætter du gang i blodomløbet og stimulere derved kroppens lymfesystem, hvilket alt sammen er med til at afgifte kroppen.

Eksfoliering – fjern døde hudceller

Mange eksfolierer ansigtet, men glemmer tit kroppen. Ved at tørbørste kroppen, fjerner du de døde hudceller på hudens overflade, og du vil opleve en mere blød og frisk hud. Ved solbadning om sommeren får du en flottere og mere holdbar farve.

Væk med appelsinhud

Hvis du tørbørster huden kontinuerligt, ”knuses” de fedtdepoter, som er med til at give appelsinhud - du vil opleve en markant forbedring efter kort tid.

Sådan gør du

  • Når du børster kroppen skal det altid være på tør hud og gerne inden badet. Du starter altid nedefra og med lette lange strøg op imod hjertet i bløde bevægelser.
  • Børst hele kroppen, undtaget den sarte hud i ansigtet, brysterne og brystudskæringen, og husk altid at børste ind mod hjertet, gerne i 2-3 minutter.
  • Drik altid rigeligt med vand bagefter, da det er med til at fremme udskillelsen af affaldsstoffer.

Hvilken børste skal jeg vælge?

Det er vigtigt at vælge den rigtige børste, så du får det bedste resultat. Herunder kan du læse om to tørbørster – en starter/til sart hud og en til almindelig hud.

BUFF naturlig tørbørste fra Karmameju

BUFF er en ”starterbørste” eller en børste til den sarte hud. Den er lavet af bæredygtigt bøgetræ med børster i naturhår. Tørbørsten er nøje afstemt i blødhed/hårdhed til både at være skånsomt og samtidigt effektiv.

Karmameju tørbørste

Børsten koster 249,- (se mere) 

RECHARGE ionisk tørbørste fra Karmameju

RECHARGE-børsten er egnet til alle hudtyper, men hvis du har en sart hud, anbefaler vi, at du starter ud med Buff. Recharge er lavet af bæredygtigt bøgetræ med ekstra fine børstehår af bronzetråde og hestehår fra hestens manke.

Desuden dannes der negative ioner på huden pga. friktionen mellem huden og børsten. Dette giver nogle ekstra fordele – hurtigere transport af ilt til celler og kropsvæv. Derudover gør det huden mere modstandsdygtig, da lymfekirtlerne bliver i stand til at afgifte blodet bedre.

Karmameju ionisk tørbørste

Børsten koster 349,- (se mere)

 

    
              
    
  • Skrevet af
    Vivi Lykke

Antal kommentarer (0)

Skriv en kommentar