Blog

 • Frisør Uppercut Pures Ansigtspleje tips
 • Skrevet af
  Vivi Lykke

Frisør Uppercut Pures Ansigtspleje tips

I takt med, at sommervejret aftager, kan man godt komme til at føle, at ens hud også føles grå. Det har frisør Uppercut Pure i Herning, nogle gode tips til at komme til livs.

 

Vi vil alle have smuk, ung hud, men det er ikke os alle, der har råd og tid til at tage ned og få dyre ansigtsbehandlinger ugentligt. Du kan helt selv revolutionere din huds udseende med remedier, du allerede har derhjemme!

 

Det kræver ikke mere end at følge disse 9 ansigtspleje tips regelmæssigt. Psst: Det er heller ikke kun din hud, der vil drage fordel af dem – du vil generelt føle bedre velvære, da disse ansigtspleje tips samtidig har positiv effekt på resten af din krop.

 

Hvis du vil vinde selvtillid og føle dig bedre tilpas i dit eget skind, følg da disse ansigtspleje tips til at få sund og smuk hud med glød.

 

 1. Et rent lærred
  Fjern altid din make-up før du går i seng.

 

Vi kender det alle - det kan være svært at finde overskuddet til det efter en lang dag, men din hud vil takke dig for at lade den ånde natten over. Din make-up vil nemlig i stedet blokere dine porer og kan i sidste ende føre til urenheder i huden.

 

Hvis du er løbet tør for makeupfjerner, kan du putte noget olivenolie på en vatrondel og nænsomt rense ansigtet og fjerne make-up og smuds, der har ophobet sig hen ad dagen.

 

Glem heller ikke at eksfoliere ansigtet, en til to gange ugentligt. Dette fjerner de døde hudceller, ( brug f.eks. konjacsvampen fra Karmameju til 89kr.) hvilket efterlader dig med en mere skinnende og klar hud.

 1. Sol med omtanke
  Husk solcremen! Anvend mindst en SPF15 og sørg for, at din solcreme både beskytter mod UVA- og UVB-stråler. Prøv f.eks. til dagligt ansigtetscremen fra Amazing Space HYDRO-PROTECTOR med SPF 30 som giver både frugt og pleje samt beskyttelse til ansigtet. Eller deres sollotion til hele kroppen SUNLIGHT SOUFFLÉ med SPF 30 til 295kr, som kan bruges af hele familien.

 

Når vi hele livet igennem udsætter vores hud for UV-stråler, kan det give rynker og andre synlige tegn på aldrende hud. Overeksponering kan derudover føre til alvorlige hudproblemer.

 

Læs cremens etikette og gå efter en, der er ”non-comedogenic”(oliefri), således den ikke blokerer dine porer. Lad dig ikke snyde af, at solen ikke står højt på himlen. Selv om det er overskyet, rammer de ultraviolette stråler din hud.

 1. Du er, hvad du spiser
  Hold øje med, hvad du spiser. Vi får ofte at vide, at vi skal spise sundt og varieret, men det kan være rart at vide, hvordan specifikke fødevarer påvirker din hud.

 

Frisk frugt og grønt, nok protein og vitaminer og masser af vand kan booste din huds velvære. Hvis du ønsker hud, der stråler, overvej en diæt fyldt med C-vitamin, men lav på fedt og sukker. Fødevarer, der kan have negativ effekt på din hud, inkluderer stærk og gæret mad, salt, citrusfrugter, sukker og stegt mad.

 

 1. Få sved på panden

Motionér regelmæssigt. Om du er til løb, jogging eller yoga, kan motion hjælpe med blodcirkulationen og samtidig fremskynde kroppens renselsesproces.

 

Du har måske allerede før bemærket gløden i ansigtet efter at have trænet. Hvis manglende tid er en hindring, kan selv en rask gåtur gøre underværker.


I forbindelse med motion er det vigtigt ikke at glemme de andre tips til ansigtspleje. Du kan med fordel anvende en toner før træning for at minimere hudens olieproduktion. Eksfoliér huden efter endt træning og påfør derefter en god dagcreme i ansigtet, for at bevare hudens fugtbalance.

 

 1. Nyd din skønhedssøvn
  Få mindst otte timers nattesøvn. Hvis du er i søvnunderskud, kan det ses på din hud. Den kan se ud, som om den hænger, og poserne under øjnene bliver heller ikke mindre.

 

Hjemmeremedier som honning kan også hjælpe, hvis du smører dit ansigt med det to til tre gange om ugen. Dette er en naturlig måde at lindre og hele din hud.

 

Før du går i seng, er det essentielt, at du vasker og fugter ansigtet. Hvis du døjer med tør og sart hud, så gå på jagt efter en mild ansigtsrens uden alkohol, da dette kan udtørre din hud yderligere. Du kan næsten ikke bruge for meget fugtighedscreme. Undgå også meget varmt vand, da det også tørrer din hud ud.

 1. Bliv venner med vand
  Drik en masse vand. Få mindst otte glas vand ned dagligt, men gerne mere. Og kom gerne et par skiver agurk i vandet, det giver en dejlig mild og sommerlig smag.

 

Også frugt og grønt med et højt vandindhold kan hjælpe dig på vej. Vandmelon, agurk og appelsin smager ikke bare godt og sommerligt – de bidrager positivt til din hud.

 

Et andet tip er at drikke vand fra en blå flaske, da det har en kølende effekt. Du kan også med fordel inkludere rosenvands fantastiske egenskaber i din daglige rutine. Det kan forebygge og mindske hævelser under øjnene samt opretholde hudens pH-balance.

 

For et optimalt resultat kan du sprøjte en smule HYDRO MIST fra Karmameju (189 kr.) i ansigtet i løbet af dagen, for at fugte din hud. Fantastisk til tasken når man er på farten. Den fugter og beskytter din hud mod udtørring fra f.eks. aircondition, flytransport og dårlig indeklima, og er en god opfrisker hvis man føler sig træt.

 

 1. Rens dig til ren hud
  Vask ansigtet med lunkent til varmt vand morgen og aften. Massér forsigtigt ansigtet med din favorit rensemælk i cirkulære bevægelser. Forsøg på ikke at skrubbe huden, når du tørrer ansigtet, da det kan irritere din hud. Og husk altid at finde den rensecreme som passer bedst til dig. F.eks. findes der fra Karmameju tre ”grupper” 01 serien til den modne hud(masser af fugt) 02 serien til den sarte hud og 03 serien som er super god til fedtet og kombineret hud. Alle rensecremer findes i shoppen.


Hvis du har urenheder, så lad dem være. Det kan være fristende at trykke bumsen, der føles som om, den fylder hele ansigtet. Dog kan det føre til hævelser, rødme og endda ardannelse. Arbejd i stedet forebyggende ved at rense området med rosenvand og lindre med en afkølet tepose med grøn te i 10 minutter.

 1. Forkæl dig selv med hjemmespa
  Hav en fast hudpleje-rutine. Ansigtsbehandlinger behøver ikke at være eksklusive eller komplicerede.

 

Hvis du har tør hud, kan du anvende en kirsebær-maske. Smør indholdet af friske kirsebær i ansigtet om aftenen. Lad masken sidde i 15 minutter og skyl med lunkent vand.

 
Du kan udvide spa-oplevelsen med en skånsom ansigtsmassage. Tilsæt en olie og hør din hud synge! Du kan finde en olie, der matcher præcis din hudtype. Olier som sennepsolie, kokosolie og mandelolie har nærende egenskaber, der vil give din hud den glød, du leder efter. Hvis du også tilsætter noget beroligende, instrumental musik, bliver du selv lige så afslappet og godt tilpas som din hud.

 1. Sunde vaner i hverdagen
  Tag tid til dig selv og undgå stress og jag så vidt muligt. Du har måske før lagt mærke til, at du får urenheder i stressede perioder. Dette skyldes kortisol og andre hormoner, der gør din hud fedtet. For at undgå stress kan du overveje teknikker som vejrtrækningsøvelser, yoga og meditation.


Du kan også aktivere ansigtsmusklerne for at bibeholde et tonet look. Brug så lidt som fem minutter dagligt på et par ansigtsøvelser. Prøv for eksempel at kigge op mod loftet, mens du laver trutmund. Det strækker musklerne og strammer huden op.

 

Konklusion

Der er mange tips til ansigtspleje, som du kan implementere nemt og hurtigt. Prøv nogle af dem af, og find ud af, hvad der virker bedst for dig.

 

Du kan altid kontakte os, hvis du har spørgsmål, eller skrive nede i kommentarfeltet.

 

Hvis du ønsker at forblive forbundet med os, modtage gode tilbud og artikler, så tilmeld dig vores nyhedsbrev nedenfor:

 • Skrevet af
  Vivi Lykke

Antal kommentarer (1)

 • mar. 26, 2017

  Hej Vivi
  Jeg har en datter på 12 år, snart 13 år som er meget i puberteten. Hun har en del bumser, rødme i pande, begge kinder. Vi har forsøgt forskellige ting, ansigtsbehandlinger og forskellige produkter. Det er noget fortvivlende da det ikke rigtig virker. Nogen dage kan vi så se, at rødmen er svundet lidt og så igen dagen efter rødme og irritation igen. Det er efterhånden noget dyrt at prøve sig frem, hvis du kan følge og den ene siger det og en anden siger det.

  Jeg vil spørge til dine erfaringer med de produkter du har på din hjemmeside? Jeg har været inde og læse om dem og det ser interessant ud.

  Tak for hjælpen, om du vil skrive tilbage med nogen råd, og hvad vi stiller op.

  mange hilsner
  Pia

  — Pia

Skriv en kommentar