Blog

  • Frisør Uppercut Pure har 5 vigtige grunde til at bruge økologiske hårprodukter
  • Skrevet af
    Vivi Lykke

Frisør Uppercut Pure har 5 vigtige grunde til at bruge økologiske hårprodukter

Alle ved godt, at det bedste for ens krop og miljøet er at undgå skadelige stoffer og kemikalier - men hvad er fordelene egentlig?


Der har været en stor øget popularitet i økologiske og grønne produkter. Politikere, videnskabsfolk og mange almene mennesker lægger mere og mere vægt på, at Danmark og gerne resten af verden skal mod en grønnere fremtid, og det kan ses nede i supermarkeder og på forskellige nye koncepter, der dukker op - der er flere og flere økologiske produkter. Også indenfor hår- og hudpleje er der sket en ændring, og der kommer flere og flere mærker og valgmuligheder, hvilket er dejligt for netop dig. Det giver også sig selv, at naturlige ingredienser er bedre for hud og hår i forhold til kemikalier og syntetiske stoffer. Som frisør har vi i Uppercutpure Pure i Herning bevidst valgt at bakke op om det grønne fokus.


Det kan dog være svært at skulle skifte sine hverdagsprodukter ud med nogle andre. De er typisk dyrere, men det er måske pengene værd? Læs videre og vurder selv!


Hvis du er i tvivl, har frisør Uppercut Pure her samlet 5 gode og vigtige grunde til at bruge naturlige og økologiske hårprodukter.


1. Få sundere hår

De kemisk forbedrede produkter kan muligvis give et bedre resultat her og nu, men på lang sigt er de skadelige for dit hår. Du kender muligvis nogen, der har fået farvet deres hår lidt for mange gange med de forkerte produkter - de er trætte af, at deres hår har taget skade.

Med naturlige ingredienser vil dit hår blive sundere og sundere - især på den lange bane. Og hvem vil ikke have sundt hår hele livet?


2. Miljøet takker dig

Når du bruger skadelige stoffer og kemikalier, går det ikke kun ud over dig. Shampooen vil gå fra hovedet og ned i afløbet - ud i verden. Mange af de skadelige stoffer og kemikalier følger med, og det kan være til ulempe for natur, planter, dyr og mennesker.

Hvis du bruger økologiske og naturlige hårprodukter, vil ingredienserne blot finde tilbage til deres oprindelsessted.


3. Større sundhedsmæssig sikkerhed

Ved at bruge produkter med skadelige stoffer og kemi i, kan der opstå forskellige former for hudirritation og allergiske reaktioner. Derfor kan det være alt fra irriterende og ubehageligt til decideret farligt. Naturlige stoffer sikrer, at dette ikke sker, og det kan ligefrem være gavnligt.

Det er dog altid vigtigt at være opmærksom på, om der er nogle stoffer, du ikke kan tåle.


4. Mere værdi for pengene

De naturlige produkter er lidt dyrere end den billigste shampoo i Rema, men fortvivl ikke - du får meget mere for pengene!

Først og fremmest er prisforskellen ikke særlig stor. For det andet vil det for de fleste give mening at give nogle kroner ekstra for et ikke-skadeligt produkt, der gavner og ikke ødelægger.


5. Bedre overordnet sundhed

Inden shampooen når fra håret ned til afløbet, er den i kontakt med en vigtig del af dig - din krop og dermed din hud. Huden er vores største organ, og det er et levende et. Den vil absorbere shampooen, og hvis der er skadelige stoffer, kan det have en skadelig effekt. Hvis du udelukkende bruger skadelige produkter, vil kroppen blive forgiftet på daglig basis, og det kan have nogle negative konsekvenser.


Opsummering

Det kan ikke komme bag på nogen, at kemikalier og skadelige stoffer i hår- og hudprodukter har en negativ effekt.

Der skal ikke en særlig stor adfærdsændring til, for at fjerne en stor del af de kemikalier ens hud bliver udsat for. Det er simpelthen at vælge de skadelige produkter fra og vælge de gode og naturlige til.


Vi er certificeret Grøn Salon, og derfor er vores produkter altid uden skadelige stoffer og kemikalier.

Hvis du vil passe bedre på dig selv og miljøet, har vi sammensat nogle gode og billige rabatpakker.

  • Skrevet af
    Vivi Lykke

Antal kommentarer (0)

Skriv en kommentar