Om os

Frisør Uppercut Pure er centralt beliggende i Herning midtby og er en certificeret grøn salon. Grøn salon ordningen er en frivillig miljøcertificering for frisører, der gerne vil spare på energien og tage hensyn til miljøet i deres daglige drift. Det er din garanti for, at vi vil dig og miljøet det allerbedste. Bæredygtighed og økologi er en helt naturlig, men vigtig, del af vores hverdag – og dit besøg hos os.

Som certificeret Grøn Salon tager vi nemlig sundhed, allergi, arbejdsmiljø og energibesparelser seriøst. Certificeringen er frivillig, men for os i Uppercut Pure er det vigtigt, at skabe det bedste fundament for dig som kunde. Kort sagt – Vi sætter en ære i at kunne tilbyde dig som kunde behandlinger uden skadelige og sundhedsfarlige stoffer.

At være Grøn Salon har rigtig mange fordele:

  • Vi er på forkant med kunders krav om grønne miljø- og sundhedsvenlige produkter
  • Man undgår problemer med eksem, allergi og vejrtrækningsproblemer når man tager til frisør
  • Vi arbejder konstant med energibesparelser og bæredygtighed. Dvs. økologi hvor det er muligt
  • Vi medvirker til at vandmiljøet i byen bliver skånet for store mængder skadelige kemikalier

Som helt konkrete eksempler kan nævnes: Alle vores farver er de sundeste på markedet og plejeprodukterne er enten økologiske eller svanemærket. Kaffen, chokoladen og alt det vi ellers tilbyder i salonen er naturligvis økologisk, vi har LED spots i alle vores lyskilder og vi sorterer vores affald. Bæredygtighed og økologi er afgørende i vores forretningskoncept.

At gøre Uppercut til ”Pure” er en af de bedste beslutninger jeg har truffet siden jeg i 2000 åbnede salon. Jeg har nemlig mærket på egen krop, hvad de stærke kemikalier der er i branchen har af bivirkninger. Som frisør er jeg stolt af at kunne stå 100% indenfor bæredygtighed og økologi. Netop derfor har jeg – sammen med mine dygtige medarbejdere - også en klar mission: Vi vil sikre dit velbefindende med flere sunde grønne muligheder. Selvfølgelig i vores brede udvalg af hårbehandlinger, men også i udvalget af de nøje udvalgte produkter du kan købe i frisør salonen. Uppercut Pure er din garanti for en frisør med grøn selvforkælelse.

  • Vi glæder os til at byde dig velkommen i Salonen